Vården i Centrum | Lejonstigen 4 | 181 32 Lidingö

Information

INFO & TJÄNSTER

OM OSS

Vården i Centrum är en vårdcentral på Lidingö som drivs på uppdrag av Region Stockholm. Vårdcentralen har drivits i samma lokaler i Lidingö Centrum sedan starten år 2000. Vi erbjuder alla våra patienter att vara listade hos en egen husläkare. Vår erfarna och stabila personalgrupp ger våra patienter en lättillgänglig och högkvalitativ sjukvård i livets alla skeden.
Våra 5 husläkarna är samtliga specialistläkare i allmänmedicin. Vi har även tre fast anställda ST-läkare som är legitimerade läkare och gör sin specialistläkartjänstgöring på Vården i Centrum för att bli färdiga specialister i allmänmedicin.

Vår vårdcentral erbjuder husläkarverksamhet, hemsjukvård, psykosocialt team och möjlighet till medicinsk fotvård.
Vi ger möjlighet till snabb kontakt och medicinsk bedömning under våra öppettider i form av telefonrådgivning, fysiska möten och digitala besök.


Egenvård

Det finns mycket Du själv kan göra för att förebygga, lindra och behandla sjukdom som ej kräver sjukvårdsresurser.

Via  länk  nedan kan Du finna det mesta om sjukdom, egenvård, friskvård m.m

www.1177.se
www.apoteket.se

Laboratorium

Vården i Centrum nyttjar Karolinska Universitetssjukhusets laboratorium för provtagning. På Lidingö har KS två enheter för provtagning: Herserudsvägen 5B, plan 1 samt i Lidingö Stadshus plan 2.
Se även på web: Provtagningsenheter Karolinska

Fysioterapi


Vi har sedan många år ett nära samarbete med fysioterapeuter i närområdet.

Recept

Du som är patient hos oss kan förnya recept genom att ringa mottagningen (08-544 811 00) eller via 1177.se. Recept skickas elektroniskt och kan hämtas efter tre arbetsdagar på valfritt apotek.